Egyesület kezdőlap - Referenciák - IV. SAVARIA FILMSZEMLE 2017.
IV. SAVARIA FILMSZEMLE 2017.
Nyugat királynője negyedik alkalommal kiírt filmszemléjére, Savaria kétezer éves városának előszobájába 140 film reménykedő alkotója kopogtatott be, hogy felmérje, hol tart a nemzetközi díjak felé tartó úton.

A NMHH Média Mecenatúra programja a már megszokott kategóriák helyezettjei számára 1,5 millió forint pénzdíjat biztosított, de a Magyar Művészeti Akadémia és a Magyar Nemzeti Filmalap is anyagi és szakmai támogatását adja a szemléhez.

A zsűrik tagjai már dolgoznak, hamarosan kiderül, hogy a három napos vetítési programba mely filmek kerülnek a közel 60 órányi anyagból, és április 26-án a díjkiosztó gálán 16.30 órai kezdettel az is kiderül, hogy a kategóriákban kik kapják a szemle gyönyörű szobrát.

Megszokás már, hogy a szemle második napján, az idén április 27-én szakmai programokkal, pályázati lehetőségek ismertetésével várja a szervező Szombathelyi Médiaközpont, a Nyugati Régió Kommunikációs Egyesület és a West Pannon Audiovizuális Klaszter az érdeklődő alkotókat.

A filmek kedvelőit az AGORA Savaria Filmszínházba várjuk a nyilvános vetítésekre, amelyeket ingyenesen látogathatnak az érdeklődők. A siker azoknak a szombathelyi vállalkozásoknak is kijár, akik támogatóként 2017-ben hittek a rendezvény sikerében.

Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó dokumentumok
További referenciák
Hírek
 
Róth Kálmán leányai a katari középiskolások világbajnokságán a döntőben Németországot múlták felül.
 
Előremutató költségvetése lehet Győrnek 2018-ban, melynek súlypontjai nem változtak az elmúlt évekhez képest.
referenciák
West Pannon Audiovizuális Klaszter
1 régió, 3 megye, 30 televízió, 1000000 néző!
© 2017 regio1.hu Minden jog fenntartva.