Klaszter kezdőlap - tagjaink - Veszprém Televízió
Veszprém Televízió
Címe:
8200 Veszprém, József Attila u. 38.
Email:
Telefon:

A Veszprém TV jogelődje a Veszprém Városi Televízió 1986-ban az első helyi televíziókkal együtt született meg az országban. Televíziónk azóta működik és műsorszerkezetének döntő többségében közszolgálati műsorokat szolgáltat Veszprémben és a város vonzáskörzetében élők számára. Adásunkkal a térség kábelhálózatain közel 150.000 néző helyi televíziós igényét tudjuk kielégíteni. A televízió adásideje 24 óra. Szerkesztőségünk számára legfontosabb a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információ szolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása. Műsoraink fórumot teremtenek közügyekben, és lehetőséget biztosítanak az eltérő vélemények, vitatott kérdések bemutatására is. Különös figyelmet fordít a nemzeti és kulturális örökség értékeinek bemutatására, a helyi kulturális sokszínűség megőrzésére. A Veszprém TV legfontosabb célja a jövőben is, hogy komplex egységes médiumként vállaljon szerepet a város közéletében. Műsorszerkezetében tükröztesse a polgárokat érintő kérdéseket, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatásával hivatkozási pontként szolgáljon a helyi társadalmi, gazdasági és kulturális élet területén. A fejlesztéseknek köszönhetően ma már nagy felbontású televíziós műsorok, kereskedelmi produkciók, reklámok készítésére is képes televíziónk.

Főoldalunkon alakítottuk ki a Híradás című napi műsorunk híreinek internetes elérhetőségét. Azt valljuk, hogy a jövőben is a helyieket érdeklő közösségi, közéleti, lokálpatrióta televíziózásra van szükség, mely elsősorban közhasznú információkat nyújt, és értékeket közvetít. A Veszprém Televízió jó szakmai műhely. Ezt igazolják a többször elnyert Helyi Érték Díj, illetve az országos csatornákon rendszeresen látható műsoraink is. A nézettségi adatok alapján a Veszprém TV a térség meghatározó helyi televíziója.

A Veszprém Televízió Kft. Veszprém Megyei Jogú Város gazdasági társasága. Szerkesztőségünk fontos alapelve a sajtószabadság védelme. Független újságírás, televíziózás nélkül nem lehet eredményesen szolgálni a demokrácia értékeit. Kommunikációs eszközeinkkel a hét minden napján állunk az Önök rendelkezésére. Oldalunkon minden fontos tartalmat megtalál műsorainkról, kereskedelmi szolgáltatásainkról.

Kapcsolódó videó
További tagjaink
Hírek
 
9. alkalommal rendezték meg az Országos Maros Gábor Ütőhangszeres Szóló-, és Duóversenyt.
 
A 2017-es évet az Országgyűlés Arany János-emlékévvé nyilvánította. A gazdag, értékes elemekből álló programsorozat a költő születésnapjához kapcsolódó naptári évvel nem ér véget, a magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb egyéniségének emléké
referenciák
Önkéntesek a környezetért
 
Közlekedj környezetkímélően!
 
West Pannon Audiovizuális Klaszter
1 régió, 3 megye, 30 televízió, 1000000 néző!
© 2017 regio1.hu Minden jog fenntartva.